ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ

Είναι βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θα ακουστούν και θα ειπωθούν πολλά, που σκοπό έχουν να πλήξουν την Δημοτική μας παράταξη και τον επικεφαλής της , Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά.

Ο τ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος ( που συχνά μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν κατά τα 5 χρόνια της δημαρχιακής του θητείας κατάλαβε πώς λειτουργούν οι Δήμοι) βλέπει «καμμένη γη» και «διαπλοκές», ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης τα βλέπει όλα «μαύρα κι άραχνα» και υπάρχει και κάποιος τρίτος που, κινούμενος στις σκιές, δίνει  δήθεν πληροφορίες στον Τύπο, που όμως είναι απόλυτα ψευδείς. Τον γνωρίζουμε, τον αφήνουμε όμως να «πετά στο συννεφάκι του» αν και ποτέ δεν ήταν πραγματικός ιπτάμενος. Και οι τρεις, έχουν ένα κοινό: Μηδενίζουν τα πάντα χωρίς να παρουσιάζουν κάποια πρόταση, κάποιο πρόγραμμα, μόνο «φούσκες».

Στην τοξικότητα  και στον αρνητισμό αυτό, εμείς δεν θα ακολουθήσουμε. Προτιμούμε να προβάλλουμε το έργο μας και το πρόγραμμά μας  για την επόμενη πενταετίαχωρίς να μηδενίζουμε τίποτε και κανέναν.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»