ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ…

Δεν γνωρίζουμε ποιόν επιχειρεί να πείσει ο κ. Γιώργος Οικονόμου, τους πολίτες ή τον εαυτό του; Στις 21 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς απέστειλε έγγραφο στους επικεφαλής όλων των παρατάξεων, καλώντας τους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες όπως προβλέπει ο νόμος, για να συμπεριληφθούν στον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα, στα πλαίσια μιας επίτευξης της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης αλλά και ανάδειξης-υλοποίησης εφικτών προτάσεων προς όφελος των δημοτών.

Ένα μήνα αργότερα, υπήρξε μάλιστα και έγγραφη υπενθύμισή μας νωρίτερα, ο κ. Οικονόμου ανακοινώνει ότι δεν κατάφερε να συντάξει προτάσεις γιατί δήθεν δεν του δίνει στοιχεία η Οικονομική Υπηρεσία. Ο ίδιος δεν ήταν, προ καιρού, που αναρτούσε φωτογραφίες από την ενημέρωσή του από την Οικονομική Υπηρεσία;

Το να «προτείνει», αντ΄αυτών,  μια έκθεση ιδεών από το προεκλογικό του πρόγραμμα το οποίο φωτογράφισε τσαλακωμένο, είναι τουλάχιστον αστείο και επιβεβαιώνει την σοβαρή ανεπάρκειά του στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπάρχει και η περίπτωση να μην επιθυμούσε εξαρχής να καταθέσει απτές κι εφαρμόσιμες προτάσεις για τους δικούς του προσωπικούς πολιτικούς λόγους.

Αν δεν είναι ικανός να συντάξει έστω και μια απλή πρόταση, ας μην προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες σε άλλους. Το ότι έχει απομείνει σχεδόν μόνος του στην παράταξή του και δεν προλαβαίνει να προτείνει κάτι προς όφελος της πόλης, αφού ξοδεύει όλο το χρόνο του σε γραφικό «κυνήγι φαντασμάτων και συνωμοσιών» δεν αποτελεί δική μας ευθύνη.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»