ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

Οι θετικές εξελίξεις και το τρέξιμο των διαδικασιών για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου, ώστε να κλείσει πλέον αυτή η εδώ και τρεις δεκαετίες πληγή της πόλης, φαίνεται πως έχει θορυβήσει κάποιους όπως ο τέως Δήμαρχος.

Στην ανακοίνωσή του λέει ότι επεδίωξε και επιδιώκει (;;;) να ολοκληρωθεί το κολυμβητήριο. Στην πραγματικότητα όμως, προσπαθεί να «σπείρει ζιζάνια», να δημιουργήσει φοβίες στους περιοίκους, ίσως δε και να τους χειραγωγήσει να βγουν αυτοί ενάντιοι μπροστά. Επειδή ο ίδιος δεν τα κατάφερε παρά τα πέντε ολόκληρα χρόνια που είχε, στην πραγματικότητα δεν κατάφερε τίποτε πουθενά, προσπαθεί τώρα με πλάγιους τρόπους να σταματήσει ό,τι καλό πρόκειται να γίνει, αποδεικνύοντας ότι το πείσμα του είναι πάνω από την πόλη.

Αναφέρεται σε «δικές του» μελέτες, οι οποίες όμως δεν είχαν την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Ξεχνά όμως ότι, με την τότε Περιφερειάρχη, σχεδίαζαν να αναθέσουν μελέτες για το κολυμβητήριο ύψους ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων (1.200.000) ευρώ ενώ η διοίκησή μας τις ολοκληρώνει με μόλις πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ.

Προκειμένου να αποτρέψει την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου, καταφεύγει για άλλη μια φορά στη γνωστή μέθοδο των «συσκέψεων μεταξύ ολίγων», για να περνά ο χρόνος, αψηφώντας την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών και μη σκεπτόμενος τι έχουν να ωφεληθούν αυτοί, μικροί και μεγάλοι.

Η πόλη και όσοι πραγματικά θέλουν το κολυμβητήριο, καλούνται να το προστατεύσουν τώρα που έχουμε μια καλή ευκαιρία να το ολοκληρώσουμε.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»