ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ»

Παρότι δεν έχουμε σκοπό να απαντούμε συνεχώς στον τέως Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, κάθε φορά που βρίσκεται σε παράκρουση (κάτι που του συμβαίνει πολύ συχνά), θα του απαντήσουμε για τελευταία φορά στην νέα του παράκρουση για την προμήθεια των απορριμματοφόρων και των λοιπών μηχανημάτων.

Κύριε τέως Δήμαρχε, μας καλείται να απαντήσουμε για την έκπτωση που δόθηκε στον ανοιχτό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε με όλους τους κανόνες τις νομιμότητας, τους οποίους βέβαια δεν τολμάτε να αμφισβητήσετε. Μήπως θα έπρεπε να σας εγκαλέσουμε κι εμείς για τον διαγωνισμό που πραγματοποιήσατε για την προμήθεια Παιδικών Χαρών (λίγο πριν αποχωρήσετε), στον οποίο η έκπτωση που δόθηκε ήταν μόλις 1% και μάλιστα για Παιδικές Χαρές που πήρατε από την Τουρκία; Δεν το κάναμε, γιατί η διαδικασία ήταν με νόμιμες διαδικασίες και διαγωνισμό. Και όλοι γνωρίζουμε (κι εμείς κι εσείς), ότι η προμήθεια ανατίθεται στον μειοδότη έστω και αν είναι ένας. Δεν το κάναμε επίσης, γιατί εμείς δεν σας μοιάζουμε. Δεν κάνουμε «εκπτώσεις» στον πολιτικό πολιτισμό.

Όσον αφορά τα «έργα σας», ακόμη δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι μόνο εσείς τα βλέπετε; Και ότι οι πολίτες σας αποδοκίμασαν και μάλιστα ηχηρά, αφού αρνήθηκαν να δεχτούν την εικονική πραγματικότητα που δοκιμάσατε να τους πουλήσετε;

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»