ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Για ακόμη μια φορά οι ετερόκλητοι πολιτικοί «εταίροι», οι κ.κ. Σταθόπουλος και Οικονόμου, προσπαθούν να κωλυσιεργήσουν την λειτουργία του Δήμου.

Πριν αρκετό καιρό, σε συνάντηση του Δημάρχου με τους δυο πιο πάνω επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος, κατατέθηκαν προτάσεις τόσο από τον κ. Σταθόπουλο όσο και από τον κ. Οικονόμου, οι οποίες  έγιναν ΟΛΕΣ  δεκτές και συμπεριλήφθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα.

Παρά το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός, οι δυο πιο πάνω επικεφαλής, θεώρησαν καλό  να καταθέσουν νέα πρόταση 24 ώρες πριν την συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, που δεν πληρούσε καμιά από τις προϋποθέσεις που προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Την μη σύννομη αυτή, κοινή, πρότασή τους, επέμεινε ο κ. Σταθόπουλος να την συζητήσουμε, εκβιάζοντας να αποχωρήσουν αν δεν συζητηθεί.

Επίσης δεν απήντησαν ούτε θετικά ούτε αρνητικά στην αντιπρόταση της Δημοτικής Αρχής οι προτάσεις τους να υιοθετηθούν σε επόμενη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος ώστε όλα να είναι σύννομα.

Δυστυχώς, οι δυο αυτοί «εταίροι», με προφάσεις προσπαθούν να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι σε βάρος της πόλης και των κατοίκων της. Τους πληροφορούμε ότι δεν θα το καταφέρουν. Σύντομα, θα αποκαλύψουμε και άλλες περιπτώσεις που κάποιοι, κινούμενοι στο σκοτάδι, προσπαθούν να βάλουν «τρικλοποδιές» στα έργα που έχουν δρομολογηθεί.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»